Siddepude

Priser fra kr. 189,-

Kile siddepude i sort
Rund siddepude i blå
Rund siddepude i sort med dupper

Siddepude

En siddepude støtter/aflaster ryggen og hoften, og sikrer derfor en bedre siddekomfort ved fx kontorarbejde. Fordelene ved siddepuder er, at de holder ryggens muskler i bevægelse på en forsigtig måde, idet siddepuden er fyldt med luft. Rygsøjlen bliver dermed hele tiden stabiliseret på en yderst skånsom måde.


Siddepudens form
Puderne findes i to varianter, en kileformet og en rund. Den store forskel på den kileformede siddepude og den runde siddepude er, at den kileformede facon sikrer, at hofterne skydes fremad, så ryggen automatisk rettes op.

Den runde siddepude er derimod mere livlig, da hulrummet er større - og dermed er der mulighed for, at de dybereliggende mavemuskler arbejder endnu mere!

Størrelsen på siddepuden
Lad os kalde en "spade for en spade"... størrelsen på siddepuden afgøres af, hvor stor en bagdel den skal sidde på den!

Den kileformede siddepude findes kun i to størrelser, én til voksne og én til børn. De runde siddepuder findes derimod i flere størrelser. Vi har én børnestørrelse med en diameter på 30 cm. og i voksenstørrelsen kan der vælges mellem 33 cm. og 36 cm.

Siddepudens overflade
Alle siddepuderne har en glat flade, men der er desuden en mulighed for, at den ene side kan være med dupper. Disse dupper skulle efter sigende forbedrer blodcirkulationen...

Hvilken siddepude skal jeg vælge?
Hvis man går frem efter nedenstående spørgsmål, ja, så er man sikker på at få den helt rigtige siddepude.

1) Er det en voksen eller et barn der skal bruge siddepuden?
2) Kileform eller rund? (husk at den runde er den mest livlige)
3) Med eller uden dupper? (min personlige holdning er, at det er et "salgstrick" med de der dupper!)
4) Valg af farve. Nogen af varianterne findes i to farver.

Gældende for alle siddepuder:
Luften i siddepuden kan nemt justeres, så den passer lige netop til dine ønsker om, hvor livlig den skal være. Men pas endelig på med ikke at putte for meget luft i siddepuden, da du dermed mister hele effekten af, at sidde på noget ustabilt.

Generelt kan vi dog sige, at alle siddepuderne kommer med den mængde luft som vi anbefaler!